top of page

THE SOUL BEHIND THE STOry

Talita Kalloe
Founder Soul Stores & Sustainable Storyteller
Talita Kalloe - 20191010 - Cindy van Ree

Als sustainable storyteller en content specialist help ik bedrijven in het helder krijgen en zichtbaar maken van hun duurzame missie. Ik bedenk en creëer content die rechtstreeks uit je hart is gegrepen. Eerlijk, zuiver en transparant.

 

Verhalen met impact

Verhalen waardoor je blijft lezen, kijken, luisteren of in actie wilt komen. Verhalen waarin niet alleen jouw doelgroep zich herkent, maar ook jij. Want ik geloof erin dat een authentiek verhaal alleen kan bestaan als het inhoudelijk de waarden raakt die jij diep van binnen nastreeft. Ik lees tussen de regels door, geef advies, ik verbind en ik deel. Zodat jouw inspirerende boodschap niet alleen gezien wordt, maar ook echt impact maakt.

Een goed product heeft echt waarde als je weet hoe het is gemaakt, waar het vandaan komt en met welke intentie het in de wereld is gezet. Pas dan kun je het waarderen voor wat het is, en er ook op die manier mee omgaan. Daarom ondersteun ik self made ondernemers met een duurzame missie in het schrijven van een authentiek, geloofwaardig en helder verhaal over hun duurzame product of dienst. Zodat je niet alleen de schrijver wordt van je eigen verhaal, maar ook jouw klanten mee kunt nemen in de opwaartse beweging van bewuster kopen en duurzaam leven.

 

Met jouw verhaal vorm je de wereld waar jij in wilt leven. 

 

Mijn levensmissie

Duurzaamheid en bezielend ondernemerschap lopen als een rode draad door mijn manier van leven, denken en doen. Mijn levensmissie: inspireren en motiveren om met liefde, respect en waardering om te gaan met de wereld om je heen en met alles wat leeft.

 

Een product heeft in mijn ogen echt waarde als je weet hoe het is gemaakt, waar het vandaan komt en met welke intentie het in de wereld is gezet. Pas dan kun je het waarderen voor wat het is, en er ook op die manier mee omgaan. Daarom ondersteun ik self made ondernemers met een duurzame missie in het schrijven van een authentiek, geloofwaardig en helder verhaal over hun duurzame product of dienst. Zodat je niet alleen de schrijver wordt van je eigen verhaal, maar ook jouw ideale klant mee kunt nemen in de opwaartse beweging van bewuster kopen en duurzaam leven.

 

Soul Stores

Op Soul Stores geef ik informatie en inspiratie over bewust kopen en duurzaam leven. Op mijn online magazine en influencerkanalen geef ik een platform aan winkels, merken en makers die vanuit een duurzame gedachten ondernemen, met liefde voor vakmanschap en een bewuste levensstijl. 

 

Soul Purpose

Met soul purpose ondersteun ik duurzame en holistische ondernemers in het authentiek, geloofwaardig en helder informeren van hun klanten over hun duurzame product of dienst.

 

Trainingen en Masterclasses

En met mijn trainingen, talks en masterclasses leer ik zowel studenten als ondernemers alles wat ze moeten weten over sustainable storytelling. Zodat consument van vandaag en morgen goed geïnformeerde bewuste koopkeuzes maken, de purpose gedreven ondernemers de zichtbaarheid krijgen die ze verdienen en wij samen kunnen werken aan positieve impact op vele lagen.

How to reach me
bottom of page