top of page

THE SOUL BEHIND THE STOry

Talita Kalloe
Founder Soul Stores & Sustainable Storyteller
talita-03_klein.jpg

Ik ben Talita Kalloe - Sustainable storyteller, journalist en de oprichter van Soulstores.com. Ik geloof erin dat iets pas echt waarde heeft als je weet hoe het is gemaakt, waar het vandaan komt en met welke zuivere intentie het in de wereld is gezet. Daarom ondersteun ik ondernemers met een duurzame missie in het schrijven van een authentiek, geloofwaardig en helder verhaal over hun duurzame product of dienst. Zodat je niet alleen de schrijver wordt van je eigen verhaal, maar er ook voor de volle 100% voor kan gaan staan.

 

Met jouw verhaal geef je de wereld

vorm waar jij in wilt leven. 

 

Bewust kopen én verkopen stimuleren

Ik geloof erin dat bewust kopen begint bij snappen hoe dingen werken. Daarom informeer en inspireer ik consumenten in het maken van bewuste en duurzame keuzes in hun dagelijks leven, en ondersteun ik ondernemers in hoe zij hun doelgroep op een heldere, authentieke en geloofwaardige manier kunnen voorzien van de juiste informatie om die bewuste koopkeuze ook te kúnnen maken. 

 

Zo kan de consument goed geïnformeerde bewuste koopkeuzes maken, krijgen purpose gedreven ondernemers de zichtbaarheid die ze verdienen en werken we samen aan positieve impact op vele lagen. 

Hoe ik werk

Ik benader duurzaamheid holistisch en werkt 360 graden rondom het thema heen. Want alleen dan kan ik impact maken op verschillende lagen. Hoe ik dit doe?

 

Bewustwording door contentcreatie

Via mijn online magazine Soul Stores en mijn influencer kanalen geef ik informatie en inspiratie over bewust kopen en duurzaam leven. Dit doe ik door een platform te geven aan winkels, merken en makers die vanuit een duurzame gedachten ondernemen, en die te verbinden met consumenten die op een bewustere manier willen kopen.

 

Sustainable storytelling in de praktijk

Met tien jaar ervaring in copywriting en contentstrategie heb ik een methode ontwikkeld om een (merk)verhaal over duurzaamheid authentiek, geloofwaardig en helder over te brengen. Ik ondersteun duurzame en holistische ondernemers in het verbinden van de juiste woorden aan hun purpose, en voorzie ze op een diepere laag van heldere inzichten om hun duurzame verhaal niet alleen te vertellen, maar ook te doorleven.

 

Kennis overdragen aan nieuwe generaties

Met mijn trainingen, talks en masterclasses leer ik zowel studenten als ondernemers alles wat ze moeten weten over sustainable storytelling. Zodat de consument van vandaag en morgen goed geïnformeerde bewuste koopkeuzes maken, purpose gedreven ondernemers de zichtbaarheid krijgen die ze verdienen en wij samen kunnen werken aan positieve impact op vele lagen. 

How to reach me

Mail naar hallo@soulstores.com of vul onderstaand contactformulier in, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
 

neem contact op

  • Whatsapp
  • LinkedIn
  • Black Instagram Icon

Dank voor je bericht!

Nee contact op
bottom of page