top of page

soul guidance reading
 
Inzicht in de heilzame innerlijke beweging die jouw ziel wil maken

Een zielsmissie kan zich uiten in een diep verlangen om betekenis te geven. Maar hoe weet je welke vorm of missie daarin voor jou weggelegd is? In de fluisteringen van je ziel kunnen antwoorden liggen die je in de juiste richting kunnen helpen. In een Soul Guidance Reading combineer ik heldere waarneming op zielsniveau met inzichten vanuit jouw unieke Human Design Chart. In een zorgvuldige voorbereiding vooraf stem ik af op wat zich specifiek voor jou wil openbaren. In een inzichtgevende 1:1 sessie deel ik deze inzichten met jou.

TALITA_by_LandaPenders-18.jpg

In een Soul Guidance Reading stem ik af op wat zich vanuit jouw ziel wil openbaren. De ziel toont wat op dat moment dienend is voor jou. Dit kan zich uiten in het openbaren van talenten of een roeping, maar ook in specifieke thematiek of onderliggende patronen die vragen om een heilzame innerlijke beweging. De reading geeft dieper inzicht in jezelf en in jouw zielsmissie. In de Soul Guidance Reading pas ik bovendien inzichten toe vanuit Human Design. Ik ervaar Human Design als een waardevolle tool en een praktisch toepasbare aanvulling op de reading op zielsniveau. Het geeft inzicht in hoe jouw energiesysteem het beste functioneert en op welke strategie, ingevingen en capaciteiten je kunt vertrouwen om te navigeren door het leven.

Hoe ik werk

 

Ik combineer tien jaar ervaring in storytelling, copywriting, branding en contentstrategie met helder invoelend vermogen. Ik ben door Renée Gloudemans geschoold in het werken met heldere waarneming op thematiek en in het integer en toepasbaar delen van de inzichten die hieruit voortkomen. Door mijn holistische benadering kan ik zowel op een praktische business laag als op intuïtief zielsniveau afstemmen op specifieke thema's en vraagstukken. Ik stel verdiepende vragen, geef duiding aan waarneming op zielsniveau en ik begeleid je met mijn kennis naar verhelderende en praktisch toepasbare inzichten die een heilzame innerlijke beweging in gang kunnen zetten.

DaisyRanoe-2741.jpg

Voor wie?

Een Soul Guidance Reading is iets voor jou:

 • Als je op zoekt bent naar diepere inzichten over jezelf
   

 • Als je in de juiste richting geholpen wilt worden voor het verwezenlijken van jouw zielsmissie

 • Als je vaker tegen dezelfde (beperkende) patronen aanloopt en wilt onderzoeken waar dit vandaan komt

 • Als je inzicht wilt krijgen in jouw unieke talenten en capaciteiten

 • Als je er open voor staat om in een zuivere energie-uitwisseling te ontvangen wat zich voor jou wil openbaren

Leaf Pattern Design_edited_edited_edited.jpg

'Talita is een warme vrouw, heeft veel kennis en brengt dat duidelijk en liefdevol over. De Soul Guidance Reading was leerzaam, bevestigend, motiverend, stimulerend, maar vooral ook heel leuk. Je doet waardevolle inzichten op over jezelf die je meeneemt in je verdere leven.'

- Joline Jolink - ontwerper

Julia Otilia - 20201127 - Soul Stores - Cindy van Rees - Gecomprimeerd - DSC_5222.jpg

Hoe het werkt

 • Bij aanmelding vraag ik om je geboortegegevens en het aandragen van een thema ter voorbereiding​
   

 • Ik neem via de mail contact met je op voor aanvullende vragen en een zorgvuldige afstemming
   

 • De sessie is digitaal en duurt een uur (op locatie in Zutphen is ook mogelijk)

 • Ik stuur een opname van onze sessie zodat je deze ook op andere momenten weer terug kunt kijken/luisteren

 • Ik stuur je een verslag met de belangrijkste inzichten en aandachtspunten uit de reading

De investering

De Soul Guidance Reading kost €199,00 excl. btw. Je ontvangt een BTW factuur zodat je deze kunt opgeven voor de belasting.

FairBee-19.jpg

Wat je nog wilt weten over de reading

 • De reading is een afgestemde sessie op zielsniveau op basis van een zuivere energie-uitwisseling. Om die reden kan ik geen vastomlijnd resultaat garanderen. Wel kan het je inspirerende inzichten bieden die je verder helpen in de juiste richting
   

 • Een Soul Guidance Reading kan energetisch voor jou doorwerken. Hoe meer je jouw eigen proces draagt, hoe rijker de doorwerking

 • Na de Soul Guidance Reading mag je me altijd mailen als je nog met een vraag zit of iets wilt delen. 

Leaf Pattern Design_edited_edited_edited.jpg

De Reading van Talita was buitengewoon nauwkeurig en raakte me diep in mijn leven op dit moment. Haar inzichten en woorden leken perfect te resoneren met mijn innerlijke zelf. Talita heeft me helder laten zien wat mijn zielsmissie is hier op aarde en heeft me aangemoedigd om de beste versie van mezelf te zijn door de hoogste vorm van liefde te ervaren en uit te stralen naar de mensen om me heen.

 

Naast de Reading kreeg ik ook een prachtig naslagwerk toegestuurd dat ik te allen tijde kan raadplegen en beluisteren. Het is een waardevolle bron van informatie die me keer op keer zal inspireren.

Ik ben diep onder de indruk van Talita's gave en kan haar Reading ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar helderheid, richting en verrijking in hun leven. Haar woorden zijn krachtig en meeslepend, en hebben een blijvende impact op mijn leven gehad.


- Amos Sint-Jago - ondernemer

Boek een Soul Guidance reading

Wil je een Soul Guidance Reading boeken? Stuur een mail of boek direct een sessie via de button. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Of stuur een mail

Dank je wel, ik neem snel contact met je op.

TALITA_by_LandaPenders-13.jpg
Leaf Pattern Design_edited_edited_edited.jpg

Ik ben open en zonder verwachtingen de reading in gegaan, maar ben wel blown-away met het resultaat. Zonder het al te vaag of spiritueel te maken, heeft Talita helder en spot-on een licht kunnen schijnen op dingen waarvan ik soms wel, soms net niet, bewust van ben. Hierdoor kan ik mezelf meer ruimte geven op deze gebieden waardoor ik me niet alleen meer ontspannen voel, maar ook meer in mijn kracht. In de dagen erna heb ik zoveel signalen gekregen die wat over mijn handelen zeiden en waarbij ik direct zag dat ik de keuze had om het anders te doen. Het was letterlijk het integreren van deze inzichten in real-life en dit is nog maar het begin. 

- Sebastiaan - Flowsophy

bottom of page