top of page

soul purpose mentorship
 
impact maken vanuit zuivere intenties 

half jaar of jaar guidance op zielsniveau

Hoe maak je jouw levensmissie zichtbaar op een manier die past bij wie jij bent en waar je voor staat? Authentiek, geloofwaardig en helder - zonder borstklopperigheid of schreeuwende marketingleuzen - maar echt vanuit jouw purpose en intrinsieke motivatie? Ik help jou om onderscheidend en authentiek te blijven als purpose gedreven ondernemer.  Zolang je vanuit een zuivere intentie onderneemt en daar trouw aan kunt blijven, blijf je altijd doen wat bij je past. Jij bent namelijk niet het type ondernemer dat pas handelt omdat het van je wordt verwacht. Jij bent een ondernemer die ziet wat de wereld nodig heeft. 

ASNSezane-41.jpg

Hoe blijf je als duurzaam bedrijf geloofwaardig tussen bedrijven die duurzaamheid gebruiken om te misleiden? Hoe vertel je dat je duurzaam bent zonder het woord duurzaamheid te gebruiken? Waarom voelt het na jaren pionieren nog steeds alsof je steeds weer opnieuw moet beginnen? Hoe kun je impact maken zonder je te laten weerhouden door kritische stemmen die je niet meer dienen?

Als ondernemer met een betekenisvolle missie heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. En dat is soms een zware last om te dragen. Maar het is ook een onmiskenbare kracht als je in kunt zetten vanuit een gezonde, zuivere positie. In het mentorship werken we aan een stevig draagvlak zodat je de zaadjes van jouw zielsmissie gezond en krachtig kunt laten ontkiemen. Zodat niet alleen jij maar ook de generaties na jou hiervan de vruchten kunnen plukken.

Wie ben ik?

 

Ik ben Talita Kalloe. Zeven jaar geleden richtte is Soul Stores op - een online platform voor makers, merken en winkels die met een duurzame missie ondernemen. Maandelijks laten duizenden terugkerende bezoekers zich op Soul Stores inspireren voor een bewuster en duurzamer leven.

 

In de afgelopen tien jaar heb ik als copywriter, journalist, communicatiestrateeg en contentadviseur gewerkt voor uiteenlopende bedrijven en uitgeverijen; van ABN AMRO, Schiphol Real Estate en Bol.com tot Textilia, Retailtrends en Hearst. Met mijn talent voor storytelling breng ik bezielende verhalen de wereld in die resoneren met de juiste doelgroep.

 

Ik weet wat er speelt op het gebied van duurzaamheid. Zowel bij consumenten als bij bedrijven. Maar de verdieping in het werken met mij, ligt op psycho-spiritueel niveau waarin ik ben opgeleid door Renée Gloudemans. Met eerbied uit wijze tradities werk ik met sjamanistische technieken en heldere waarneming op zielsniveau. In het 1:1 mentorship keren we eerst naar binnen toe om een authentiek, geloofwaardig en zuiver verhaal naar buiten te kunnen brengen. 

Het mentorship

In het mentorship programma ondersteun ik ondernemers die impact willen maken met het zichtbaar maken van hun zuivere intenties en daar trouw aan te blijven.

​​

 • Keuze uit half jaar of jaar begeleiding

 • Begeleiding volledig afgestemd op jouw vraagstuk

 • Soul Guidance Reading + verslag

 • Maandelijkse 1:1 sessies (digitaal)

 • 2 of 4 werksessies (afhankelijk van duur traject)

 • Sustainable Story als basis voor al je uitingen

 • Het hele traject deskundig advies bij duurzaamheid- en communicatievraagstukken

Julia Otilia - 20201127 - Soul Stores - Cindy van Rees - HR - DSC_4853.jpg

Voor wie?

Het mentorship is iets voor jou:

 • Als je op een authentieke manier impact willen maken met jouw onderneming 
   

 • Als je een pionierende scale-up bent die ziet wat er nodig is voor een betere wereld en daar jouw missie van hebt gemaakt

 • Als je je wilt onderscheiden met een geloofwaardig, helder en authentiek verhaal over jouw purpose gedreven missie en inspirerende visie

 • Als je committed bent om beperkende overtuigingen en conditioneringen te doorbreken
   

 • Als je klaar bent voor écht impact maken met wie je bent in plaats van met wat je doet

Leaf Pattern Design_edited_edited_edited.jpg

Talita werkt op een andere manier dan ik gewend ben, waardoor ik even twijfelde of dit wel was wat ik nodig had. Maar juist omdat ze vanuit de energie werkt, en ze deze haarfijn weet te vangen en te duiden is er een eindresultaat ontstaan waar ik alleen maar van heb kunnen dromen. Wat ik voel, weet en leef heeft zij perfect weten te verwoorden. Voor mijn nieuwe winkel staat nu een dijk van een mission statement waar iedereen die het hoort of leest kippenvel van krijgt.  

- Annemarie van Amerongen - Fair Tale

Julia Otilia - 20201127 - Soul Stores - Cindy van Rees - Gecomprimeerd - DSC_5222.jpg

Wat je krijgt

Wat het je brengt

 • Soul Guidance Reading: een inzichtgevende sessie die inzicht geeft in jouw zuivere zielsmissie

 • Maandelijkse 1:1 sessies (digitaal)

 • 2 of 4 werksessies (afhankelijk van duur traject)

 • Het hele traject mijn deskundige advies bij duurzaamheid- en communicatievraagstukken
   

 • Sustainable Story als consistente basis voor al je uitingen
   

 • Guidance via Whatsapp en e-mail

 • Diepere inzichten in jouw levensmissie en het "waarom" van wat je doet
   

 • Inzicht in wat jou drijft en waar jouw kracht ligt
   

 • Inzicht in wat jou en jouw bedrijf uniek maakt en waar jouw unieke potentie ligt
   

 • Mijn deskundige en bezielende begeleiding bij duurzaamheid- en communicatievraagstukken
   

 • Persoonlijke tips, adviezen, feedback en handvatten die volledig afgestemd zijn op jouw proces
   

 • Inspiratie en guidance in hoe je een ijzersterke impact maakt met wie je bent en wat je in de wereld te brengen hebt
   

 • Een authentiek, geloofwaardig en helder verhaal dat je vanuit kracht en zelfvertrouwen kunt gaan delen met de buitenwereld
   

Shadow_0000s_0005_6.png
FairBee-19.jpg

Wat je nog wilt weten over het mentorship

 • Het 1:1 mentorship is een afgestemd traject waarin ik gaandeweg afstem op wat er nodig is om jou verder te helpen
   

 • Dit mentorship is een traject waarin ik jou begeleid op intrinsieke vraagstukken over duurzaamheid en jouw zielsmissie
   

 • Is jouw doel om alleen te werken aan jouw sustainable story? Dan kun je een Sustainable Storytelling Traject volgen.

Leaf Pattern Design_edited_edited_edited.jpg

Talita heeft mij met haar mooie, krachtige woorden en opdrachten de stimulans gegeven die ik nodig had om mijn talenten om te zetten tot wat voor mij voelt als mijn purpose. Ze heeft mij in meerdere sessies begeleid naar een sterkere versie van mezelf waarbij mijn overtuigende gedachten naar de achtergrond zijn verschoven en ik ben gaan geloven dat mijn verhaal en ervaringen waarde hebben. Het samenwerken aan je eigen verhaal geeft naast de sustainable story ook een heleboel inzichten op persoonlijk vlak. Krijg nog kippenvel als ik terug denk aan sommige onderdelen van het traject. Door alleen al in Talita's veld aanwezig te zijn zul je merken dat je de juiste stimulans ervaart om innerlijk werk in gang te zetten en dit om te zetten naar een werkbaar model. She is a force of nature!

- Jamilla van der Ploeg - Tiny Opportunities

Today-052.jpg

Intake

Heb je interesse in het mentorship en ben je benieuwd naar meer informatie? Boek een call in of stuur me een mailtje via hallo@soulstores.com. Dan plannen we een afspraak in en verkennen we de mogelijkheden.

bottom of page