top of page

DE SOUL 
PURPOSE guidance

Zichtbaarheid op zielsniveau

Als je op zoek bent naar betekenisvolle begeleiding bij het in de wereld zetten van een idee, product of dienst, dan is de Soul Purpose Guidance iets voor jou. De Soul Purpose Guidance is een 1:1 sessie waarin ik begeleiding bied bij intrinsieke vraagstukken op het gebied van je levensmissie en zichtbaarheid. Voel je dat je vastloopt in de positionering van jouw bedrijf? Merk je dat er een blokkade zit op jezelf zichtbaar maken? Voel je dat je je nog niet volledig durft uit te spreken? In Soul Purpose Guidance schijnen we licht op het delen van jouw authentieke verhaal en wat je daarin tegenhoudt.

DaisyRanoe-2715.jpg
Soul Stores grafisch element quote marks

Voor de Soul Purpose Guidance zat ik vast in mijn werk. Ik werkte alleen maar reactief, zonder mezelf af te vragen wat ík nu echt wilde maken. Talita kan op een heldere en sensitieve manier de vinger op de zere plek leggen. Dit doet ze met veel zorg en aandacht, ik voelde me direct op mijn gemak om me open te kunnen stellen aan het proces. Waar haar manier sensitief is, kan ze je ook motiveren op actie en daadkracht. Voor mij de perfecte balans.

Aukje van Rossum (fotograaf en beeldmaker)

DE SOUL PURPOSE
Guidance

Heb je het gevoel dat je iets komt brengen op de wereld maar weet je nog niet zo goed wat dat 'iets' is? Je ziet de beelden voor je, je voelt de kriebels in je buik als je eraan denkt, en als je erover aan mensen vertelt gaan ze er direct op aan. Maar om het écht concreet te maken en tot de kern te komen, daar stagneert het. Herken je dit? Dan is de Soul Purpose Guidance iets voor jou. 

Afstemming op zielsniveau
Voorafgaand op een Soul Purpose Guidance vraag ik je om jouw vraagstuk of thema te delen waar je tijdens de sessie op wilt ingaan. Ik stem af op zielsniveau en gebruik dit als basis voor onze sessie. Ook vraag ik naar je geboortegegevens om wat basisinzichten vanuit Human Design met je te kunnen delen. Tijdens onze digitale sessie - deze kan desgewenst ook persoonlijk plaatsvinden in Zutphen - stel ik verdiepende vragen en gaan we in gesprek om tot de kern te komen van jouw vraagstuk. 

 

Wat kun je van de sessie verwachten?

  • Afstemming op jouw persoonlijke vraagstuk of thema

  • Verdiepende, persoonlijke vragen om inzicht te krijgen in wat jou drijft en waar jouw kracht ligt

  • Inzicht in het "waarom" van jouw keuzes, beperkende overtuigingen en zichtbare en onzichtbare patronen 

  • Inspiratie voor een authentieke vorm van jouw purpose

  • De eerste stap naar jouw sustainable story 

  • Een verbindend, fijn gesprek waarin jouw scheppingskracht mag gaan stromen

€150,00 excl. btw

Het is raadzaam om de sessie op te nemen zodat je het op een later, rustig moment weer terug kunt luisteren. 

Leaf Pattern Design_edited_edited_edited.jpg

Soul purpose guidance

De Soul Purpose Guidance duurt 60 minuten. Voorafgaand aan de sessie ontvang je een mail met meer informatie en vragen ter voorbereiding. De sessie is digitaal maar kan ook persoonlijk in Zutphen. Het is raadzaam om de sessie op te nemen.

 

- Begeleiding bij belichaming van jouw purpose, waarden en overtuigingen

 

- Begeleiding bij meer zichtbaarheid en uiting van jouw authentieke stem

 

- Inzicht in jouw levensmissie en potentie

 

- Basisinzichten vanuit Human Design

 

- Onmisbare basis voor jouw sustainable story

Investering: €150 excl. btw

Soul Stores grafisch element quote marks

Inzichten die je meeneemt

in je verdere leven

 

"Talita is een warme vrouw, heeft veel kennis en brengt dat duidelijk en liefdevol over. De Soul Purpose Sessie was leerzaam, bevestigend, motiverend, stimulerend, maar vooral ook heel leuk. Je doet waardevolle inzichten op over jezelf die je meeneemt in je verdere leven."

- Joline Jolink (ontwerper)

soul purpose guidance traject

De Soul Purpose Guidance sessie maakt veel los. De eerste zaadjes zijn geplant en je voelt de inspiratie en scheppingskracht stromen. Je wilt maken, creëren, concreet aan de slag. Maar waar te beginnen, en hoe zorg je ervoor dat je koers blijft houden?

 

In het Soul Purpose Guidance Traject werken we zes maanden samen toe naar jouw concrete doel. Gedurende het traject begeleid ik je op zielsniveau en profiteer je zes maanden lang van mijn expertise om jouw unieke bedrijf, product of dienst alligned in de wereld te zetten en te delen. We sluiten het traject af met een storybook waarin jouw sustainable story, waarden, overtuigingen, unieke tone-of-voice, missie, video en ideale klant concreet in staan uitgewerkt. Ook profiteer je zes maanden lang van mijn professionele begeleiding als copywriter en contentstrateeg bij het schrijven van al jouw teksten. Hiermee heb je een merkverhaal en communicatiestrategie dat staat als een huis en waar je geen omkijken meer naar hebt.

Traject
Leaf Pattern Design_edited_edited_edited.jpg

Het soul purpose
traject

In zes maanden werken we samen toe naar het alligned in de wereld zetten van jouw unieke bedrijf, product of dienst.

- Onbeperkt toegang tot het online programma Sustainable Storytelling

- 4 x werk- en strategiesessie waarin we samen toewerken naar het zichtbaar maken van jouw levensmissie in een authentiek verhaal en vorm

- 1x per maand Soul Purpose Guidance voor ondersteuning bij jouw persoonlijke proces

- een storybook met jouw verhaal uitgewerkt in een communicatieplan met kernwaarden, een mission statement, sustainable story, en een tone-of-voice 

- Feedback en professionele begeleiding bij het schrijven van teksten voor al jouw communicatieuitingen

- Zes maanden lang persoonlijke begeleiding, feedback en advies via de community

Betaal in
één keer

€4250
excl. btw
 

Betaal
per maand

€708
excl. btw

Meld je aan
Meld je hier aan voor de soul purpose guidance sessie

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Heb je een vraag over de sessie? Mail gerust naar hallo@soulstores.com.

 
TALITA_by_LandaPenders-6.jpg

Interesse in het traject?

Boek een gratis kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we kennismaken, bespreken we jouw vraagstuk en voel je direct of en wat ik voor je kan betekenen. 

bottom of page