top of page

Trajecten

Breng jouw verhaal doorleefd, doorvoeld en belichaamd de wereld in

In een verdiepend traject begeleid ik je bij intrinsieke vraagstukken op het gebied van je levensmissie, zichtbaarheid en het in de wereld zetten van jouw purpose. In een Sustainable Storytelling Traject onderzoeken en formuleren we het verhaal dat je wilt vertellen. In een mentorship traject werken we aan het belichaamd, bezielend en succesvol delen van jouw authentieke verhaal: het verhaal waar je voor kunt gaan staan. Benieuwd welk traject bij jou past? Boek een gratis call en dan denk ik afgestemd met je mee.

DaisyRanoe-2715.jpg
Soul Stores grafisch element quote marks

Ik zat vast in mijn werk. Ik werkte alleen maar reactief, zonder mezelf af te vragen wat ík nu echt wilde maken. Talita kan op een heldere en sensitieve manier de vinger op de zere plek leggen. Dit doet ze met veel zorg en aandacht, ik voelde me direct op mijn gemak om me open te kunnen stellen aan het proces. Waar haar manier sensitief is, kan ze je ook motiveren op actie en daadkracht. Voor mij de perfecte balans.

Aukje van Rossum (fotograaf en beeldmaker)

Traject

Mentorship traject

Je voelt dat je iets belangrijks in de wereld te zetten hebt. Maar iets houdt je tegen in het delen van jouw verhaal. En dat is zonde, want het is precies wat de wereld nu nodig heeft en wat gezien én gehoord mag worden.

 

In het Soul Purpose Traject werken we in een half jaar of een jaar samen toe naar jouw concrete doel. Gedurende het traject begeleid ik je op zielsniveau en profiteer je een half jaar of een jaar lang van mijn expertise om jouw unieke bedrijf, product of dienst belichaamd in de wereld te zetten en te delen. We sluiten het traject af met een storybook waarin jouw sustainable story, waarden,  missie, visie en mission statement concreet in staan uitgewerkt. Ook zet ik mijn kennis en deskundigheid over duurzaamheid, copywriting en contentstrategie in bij het delen van jouw verhaal. Hiermee heb je een merkverhaal en communicatiestrategie dat staat als een huis en organisch met jouw missie, visie en strategie meegroeit.

Testimonial slide.png

sustainable storytelling traject

In een sustainable storytelling traject krijg je meer dan alleen een verhaal dat op je lijf staat geschreven. Tijdens het traject van 2-3 maanden werken we aan het transformeren van overtuigingen die je zichtbaarheid in de weg staan.

 

Je verkent jouw levensmissie en de unieke kwaliteiten die bij jouw energietype horen. En je leert wat jouw verhaal authentiek, geloofwaardig en helder maakt. Aan het einde van het traject ontvang je jouw sustainable story: een lopend verhaal waarin je missie, visie, boodschap, belofte, waarden, purpose en overtuiging verweven zitten in een narratief dat zorgvuldig op jou is afgestemd.

 

Het is de bedoeling dat dit verhaal gaat leven, en dat je het vertrouwen voelt om deze na oplevering kunt belichamen en eigen kunt maken. Hier zal ik je actief in begeleiden. Een sustainable story kun je gebruiken als een levend manifest dat jou eraan herinnert waarom je doet wat je doet en waar je in gelooft. De meeste mensen gebruiken het als about-pagina voor hun website, of als basis voor al hun communicatie-uitingen.

Soul Stores grafisch element quote marks

Inzichten die je meeneemt

in je verdere leven

 

"Talita is een warme vrouw, heeft veel kennis en brengt dat duidelijk en liefdevol over. De Soul Purpose Sessie was leerzaam, bevestigend, motiverend, stimulerend, maar vooral ook heel leuk. Je doet waardevolle inzichten op over jezelf die je meeneemt in je verdere leven."

- Joline Jolink (ontwerper)

Meld je aan
Meld je hier aan voor de soul purpose sessie

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Heb je een vraag over de sessie? Mail gerust naar hallo@soulstores.com.

 
TALITA_by_LandaPenders-6.jpg

Interesse in het traject?

Boek een gratis kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we kennismaken, bespreken we jouw vraagstuk en voel je direct of en wat ik voor je kan betekenen. 

bottom of page