top of page

Trainingen
en masterclasses

Hoe pas je sustainable storytelling toe op een authentieke, geloofwaardige en heldere manier?

Met ruim tien jaar ervaring op zak als copywriter, sustainable storyteller en contentstrateeg in het duurzame werkveld, heb ik een methode ontwikkeld waarmee je op een authentieke, geloofwaardige en heldere manier sustainable storytelling kunt toepassen op je eigen (online) communicatiekanalen. Deze kennis deel ik via (online) trainingen, gastcolleges, workshops en Masterclasses. Op de Sustainable Storytelling Academy vind je mijn volledige aanbod aan live en on demand masterclasses.

Soul Stores grafisch element quote marks

Spreken en moderaten

Kalm, helder, sprankelend en altijd inhoudelijk sterk. Een greep uit de reacties van zowel toeschouwers als opdrachtgevers nadat ze mij hadden geboekt als spreker of moderator. Ik duik in de ziel van een bedrijf, verdiep me in de belangrijke thema's en breng zelfs de meest complexe materie op een toegankelijke, heldere manier. Scherp waar het kan, genuanceerd waar het moet met her en der een vleugje luchtigheid.

IMG_0611.JPG

MAsterclass schrijven met bezieling 
Met ruim tien jaar ervaring in copywriting en storytelling leer ik je in een half uur hoe je een goede en inhoudelijk sterke tekst met bezieling op papier krijgt die aanzet tot betrokkenheid en actie. De Masterclass zit vol met relevante tekstvoorbeelden die zijn afgestemd op ondernemers met een duurzame missie. Ook zit er een schrijfopdracht in met mogelijkheid tot mijn feedback.

Leaf Pattern Design_edited_edited_edited.jpg

Talita heeft aan onze minor Trendwatching studenten in een krappe twee uur kraakhelder uitgelegd hoe je een pakkend trendrapport kunt schrijven. Met voorbeelden afgestemd op deze specifieke groep (wat te doen in storytelling, wat niet) konden zij direct aan de slag. Talita neemt een groep op vrolijke, rustige, interactieve en persoonlijke manier mee. Hopelijk kan ik haar nog eens strikken.

 

- Ellen van Esbroek - Coach Trendresearch & Conceptcreation op Lifestyle Fontys Hogescholen

Masterclasses & trainingen

Hoe schrijf je een overtuigende tekst met bezieling? Wat is sustainable storytelling? Hoe pas je dit toe in je communicatie? Wat vertel je wel, wat niet. En hoe laat ik mijn purpose en waarden op een authentieke, geloofwaardige en heldere manier spreken in mijn communicatie? In mijn Masterclasses en trainingen breng ik deze kennis op een heldere en toegankelijke manier over. Zowel in levende lijve als online. Dit deed ik o.a. voor Modefabriek, Textilia en Fontys Hogeschool.

Of meld je aan voor de Sustainable Storytelling Academy

pre-order online programma sustainable storytelling

Op veler verzoek: dé online training met alles wat je als ondernemer moet weten over duurzaamheid in je communicatie en het schrijven van enganging teksten. De pre-order gaat binnenkort live. Schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Leaf Pattern Design_edited_edited_edited.jpg

Talita heeft voor ons, Correctbook, een presentatieklus gedaan voor ons YouTube programma ReWrite. Vanaf moment één is de match er geweest tussen Talita en Correctbook. Ze sluit ontzettend goed aan bij onze waarden, namelijk: wereldverbetering, duurzaamheid en kwaliteit. Met veel enthousiasme en positiviteit heeft ze een top resultaat neergezet!

- Sam van Tol - Founder & Chief Writing Officer Correctbook

Today-033.jpg
Soul Stores grafisch element quote marks

Je kunt me boeken voor:

  • Trainingen en workshops over
    sustainable storytelling

  • Talks over bewust consumentengedrag, duurzaam ondernemerschap en sustainable storytelling

  • Het hosten van events met duurzaamheid of holistisch ondernemerschap als rode draad

  • Moderaten van panelgesprekken over duurzaam ondernemerschap of purpose gedreven communicatie

  • Gastcolleges en workshops over sustainable storytelling

Stuur me een mail via hallo@soulstores.com voor meer informatie en tarieven.

bottom of page