top of page

e-book sustainable storytelling

Soul Stores grafisch element quote marks 5.png

Meteen weten hoe jouw online kanalen ervoor staan op het gebied van authenticiteit, geloofwaardigheid en helderheid? Check het zelf met de e-guide Sustainable Storytelling inclusief waardevolle tips voor directe optimalisatie.

€17,50

Shadow_0000s_0005_6.png
sustainable storytelling - DEF.png

Een inzichtgevende, afgestemde 1:1 sessie voor ondernemers die guidance zoeken bij intrinsieke vraagstukken rondom zichtbaarheid, het uiten van hun authentieke stem of het aligned in de wereld zetten van hun levensmissie. Met basisinzichten vanuit Human Design.

Voor ondernemers die op zoek zijn naar een authentiek en bezielend verhaal als basis voor hun communicatie. Na afloop heb je een  manifest dat op jouw lijf staat geschreven en waar jouw ideale klant op diepere lagen mee resoneert. 

Voor ondernemers die klaar zijn om hun unieke product of dienst in de wereld te zetten en dit vanuit alignement te doen. In dit 1:1 traject werken we in zes maanden toe naar jouw unieke sustainable story, storybook en het bezielend  uiten en doorleven van jouw
authentieke stem.

 

Waardevolle tips in je mailbox

Soul Stores grafisch element quote marks 5.png

In mijn nieuwsbrief deel ik veel kennis en kunde over sustainable storytelling en do's en dont's in duurzame communicatie. Ook houd ik je via deze weg op de hoogte van nieuwe masterclasses en een afgestemd aanbod.

Shadow_0000s_0005_6.png
IMG_0611.JPG
bottom of page