top of page

Pakketten

Klaar om woorden te geven
aan jouw purpose?
Je kunt afzonderlijk een Soul Purpose Guidance of Soul Purpose Sessie bij me boeken. Wil je een sustainable story of storybook, een groter vraagstuk behandelen, een rebranding doen of een lange termijn traject onder mijn begeleiding, dan bied ik ook pakketten aan. Heb je vragen over de inhoudelijke invulling van de pakketten of andere wensen? Mail gerust.

Sustainable
story

Voor ondernemers die een nieuwe product of dienst willen lanceren en op zoek zijn naar een authentiek en overkoepelend verhaal als basis voor hun communicatie. Na afloop heb je jouw verhaal geformuleerd in een mission statement die je als basis kunt gebruiken voor jouw communicatie-uitingen.

Wat je kunt verwachten:

 

- 1 uur Soul Purpose Guidance

- Digitale werksessie 

- Oplevering sustainable story

- Voorstel voor toepassing teksten op website en Instagram

- 20 minuten call voor feedback en optimalisatie 

Storybook

Voor wie?

 Voor ondernemers die hun waarden, missie, visie, waarden, ideale klant, belofte, boodschap en tone-of-voice helder geformuleerd willen hebben. Dit breng ik samen in een storybook: jouw verhaal uitgewerkt in heldere waarden, een mission statement, sustainable story, en een authentieke tone-of-voice.

Wat je kunt verwachten:

 

- Soul Purpose Guidance 1:1

- Soul Purpose werksessie van 2-3 uur

- Jouw missie, visie, waarden, belofte en boodschap helder geformuleerd

een duidelijk narratief voor jouw propositie, verwerkt in een mission statement

- Een mooi visueel document als leidraad en kompas om trouw te blijven aan de ziel van jouw bedrijf

- Persoonlijke begeleiding bij het toepassen van het storybook in jouw communicatie

Soul guidance traject

Voor wie?

 Voor purpose gedreven ondernemers die op zoek zijn naar de juiste vorm om  uiting te geven aan hun ideeën in zowel vorm als inhoud en dit onder begeleiding willen doen. In dit traject bied ik je een half jaar lang persoonlijke begeleiding om tot jouw authentieke verhaal te komen voor zowel website als social media. 

Wat je kunt verwachten:

- 4x werk- en strategiesessies waarin we samen toewerken naar het zichtbaar maken en belichamen van jouw levensmissie in een authentieke verhaal en vorm

- een storybook met jouw sustainable story uitgewerkt in een communicatieplan met kernwaarden, een mission statement, sustainable story, en een tone-of-voice 

- 6 vrij in te zetten calls voor advies, vragen of feedback voor al jouw communicatievraagstukken gedurende een half jaar

Storybook pakket
talita-03_klein.jpg

Nog even bellen?

Voelt het goed maar heb je net iets andere wensen dan in de pakketten staan of heb je gewoon een vraag? Boek een gratis 20-minuten call. Alles is bespreekbaar en ik denk graag met je mee.

bottom of page