top of page

Het SOUL 
PURPOSE Traject

Jouw verhaal aligned de wereld in

Als je op zoek bent naar betekenisvolle begeleiding bij het in de wereld zetten van een idee, product of dienst, dan is het Soul Purpose Traject iets voor jou. In dit verdiepende traject begeleid ik je bij intrinsieke vraagstukken op het gebied van je levensmissie en zichtbaarheid. Voel je dat je vastloopt in de positionering van jouw bedrijf? Merk je dat er een blokkade zit op jezelf zichtbaar maken? Voel je dat je je nog niet volledig durft uit te spreken? In het Soul Purpose Traject begeleid ik je in het aligned, bezielend en succesvol delen van jouw authentieke verhaal met de buitenwereld.

DaisyRanoe-2715.jpg
Soul Stores grafisch element quote marks

Ik zat vast in mijn werk. Ik werkte alleen maar reactief, zonder mezelf af te vragen wat ík nu echt wilde maken. Talita kan op een heldere en sensitieve manier de vinger op de zere plek leggen. Dit doet ze met veel zorg en aandacht, ik voelde me direct op mijn gemak om me open te kunnen stellen aan het proces. Waar haar manier sensitief is, kan ze je ook motiveren op actie en daadkracht. Voor mij de perfecte balans.

Aukje van Rossum (fotograaf en beeldmaker)

Traject

soul purpose traject

Je voelt dat je iets belangrijks in de wereld te zetten hebt. Maar iets houdt je tegen in het delen van jouw verhaal. En dat is zonde, want het is precies wat de wereld nu nodig heeft en wat gezien én gehoord mag worden.

 

In het Soul Purpose Traject werken we in 5-6 maanden samen toe naar jouw concrete doel. Gedurende het traject begeleid ik je op zielsniveau en profiteer je zes maanden lang van mijn expertise om jouw unieke bedrijf, product of dienst aligned in de wereld te zetten en te delen. We sluiten het traject af met een storybook waarin jouw sustainable story, waarden,  missie, visie en mission statement concreet in staan uitgewerkt. Ook profiteer je zes maanden lang van mijn professionele begeleiding als copywriter en contentstrateeg bij het delen van jouw verhaal. Hiermee heb je een merkverhaal en communicatiestrategie dat staat als een huis en organisch met jouw missie, visie en strategie meegroeit.

Leaf Pattern Design_edited_edited_edited.jpg

Het soul purpose
traject

In zes maanden werken we samen toe naar het aligned in de wereld zetten van jouw unieke bedrijf, product of dienst.

- 2 x werksessie waarin we samen toewerken naar het zichtbaar maken van jouw levensmissie in een authentiek verhaal en vorm

- Gedurende hele traject ondersteuning via app, mail en videocall bij jouw persoonlijke proces

- een storybook met jouw verhaal uitgewerkt in een mission statement, sustainable story + missie, visie, waarden, belofte en boodschap

- Feedback en begeleiding bij het implementeren van jouw verhaal

Betaal in
één keer

€4250
excl. btw
 

Betaal
per maand

€708
excl. btw

* Het traject is ook in andere aangepaste en afgestemde vormen bespreekbaar, bekijk mijn pakketten en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Soul Stores grafisch element quote marks

Inzichten die je meeneemt

in je verdere leven

 

"Talita is een warme vrouw, heeft veel kennis en brengt dat duidelijk en liefdevol over. De Soul Purpose Sessie was leerzaam, bevestigend, motiverend, stimulerend, maar vooral ook heel leuk. Je doet waardevolle inzichten op over jezelf die je meeneemt in je verdere leven."

- Joline Jolink (ontwerper)

Meld je aan
Meld je hier aan voor de soul purpose sessie

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Heb je een vraag over de sessie? Mail gerust naar hallo@soulstores.com.

 
TALITA_by_LandaPenders-6.jpg

Interesse in het traject?

Boek een gratis kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we kennismaken, bespreken we jouw vraagstuk en voel je direct of en wat ik voor je kan betekenen. 

bottom of page